Referensprojekt

Kvarteret Poolen

Endast ett stenkast från Arenastanden i Solna, där du bl.a. hittar Mall of Scandinavia, Friends Arena och ett stort affärsliv har ett nytt landmärke byggts - Kvarteret Poolen.

Poolen innehåller kontor med generösa våningsplan och ljusgårdar med utsikt över hela Arenastaden. Detta är ett samverkansprojekt med NCC där vi på Nymans fått leverera högkvalitativa elinstallationer. För Nymans innebar projektet nybyggnation av kontorshus på ca. 38 000 kvm som inkluderar kontor, restaurang, café och en yogastudio.

Nymans genomförde i detta projekt kompletta elinstallationer av kraft, belysning, kommunikation, säkerhet och brand. Genom våra underentreprenörer levererade vi även lås och beslag samt solcellsanläggning.

Projektet utsågs också till Årets Bygge 2023, läs mer om detta här: Kvarteret Poolen vinner Årets Bygge 2023 - Fabege

Poolen är ett välplanerat projekt av NCC. Genom att arbeta i tvåveckors cykler har vi kunnat säkerställa att tidplaner hållits, vilket i sin tur gjort det lättare för oss att planera och skapa bättre ekonomi för vår slutkund Fabege. Jag hoppas att få jobba med så här bra byggledning igen i framtiden. - Magnus Holm, Platschef Nymans Elektriska

Fastighetsägare
Fabege
Beställare
NCC
Entreprenadform
Samverkan - AB04
Byggtid
2020-2022
Ordervärde
62 MSEK
Kompetenser
Belysning
Belysning
Kraft
Kraft
Brand
Brand
Entreprenad
Entreprenad
Säkerhet
Säkerhet
Kommunikation
Kommunikation
No items found.
No items found.