Vilka är vi

50 års erfarenhet av elinstallationer

Historia

Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag. Företaget är privatägt och har funnits på marknaden sedan 1970 med huvudkontor i Haninge, filialkontor i Nynäshamn samt ett servicekontor i centrala Stockholm. Vi arbetar i en platt organisation där samtliga delägare är aktiva i bolaget och där ledningsgruppen i genomsnitt varit anställda i drygt tjugo år. Det säkerställer en trygghet i vår leverans till våra kunder. Vi arbetar målmedvetet och långsiktigt med ledarskap. Det skapar en positiv arbetsmiljö för vår personal, en miljö som gör att personalen trivs och stannar. Många anställda har arbetat hela sitt yrkessamma liv på företaget.  

Läs mer om Nymans historia

Arbetssätt

Nymans Elektriska är en komplett leverantör inom konstruktion, entreprenad, service & underhåll och erbjuder marknaden kompetens inom kraft, belysning, kommunikation, säkerhet, brand samt lås och beslag.
Vi arbetar med alla typer av uppdrag och samverkansprojekt, från mindre installationer till entreprenader. Vi har lång erfarenhet av olika entreprenadformer med såväl fastpris som i samverkansprojekt.

Läs mer om Hur Vi arbetar på nymans
Certifierade inom
Referens från kund

Kan definitivt jobba med Nymans igen

Samarbetet med Nymans har fungerat väldigt bra både i projektering och i produktion. Genomgående är att de är strukturerade och lösningsorienterade. Jag kan definitivt tänka mig att jobba med Nymans i kommande projekt.

Jesper Hagberg

Installationssamordnare In3prenör AB

VD har ordet

Närmare tre decennier har passerat sedan jag började på Nymans Elektriska AB, och äventyret fortsätter. Varje dag är lika spännande och utmanande. Kallas man mossig för lång tjänstgöring? Inte här. Hos oss är det en styrka, ett bevis på vår solidaritet och framåtanda – vi har medarbetare med en genomsnittlig tjänstgöring på elva år, och det säger något om den arbetsmiljö och gemenskap vi tillsammans har skapat. Under det senaste åren har vi öppnat dörren till framtiden genom att lansera vårt nya affärsområde Säkerhet och fördjupat vårt engagemang i personalutveckling, med en omfattande satsning på ledarskapsutbildning för våra 50 ledande medarbetare. Genom dessa initiativ stärker vi "Nymansandan" och den "Nymansstandard" som varje dag omsätts i praktisk handling – ett förhållningssätt som våra kunder och samarbetspartners förväntar sig och värdesätter. Med fokus riktat mot vår mission, Trygga installationer tillsammans, och med en vision om att vara Stockholms ledande installatör, fortsätter vi att utvecklas. Vi har inte bara utvidgat våra tjänster utan också vårt sätt att tänka. Vår nyutvecklade plattform för kvalitets- och egenkontroller visar på en av många vägar vi tar mot digitalisering och innovation. Utmaningarna? De är många, från bristen på kvalificerad personal till snabbheten i den teknologiska utvecklingen. Men vårt svar har varit att anpassa oss, att utveckla och att bredda vår kunskapsbas. Genom samverkansprojekt och ett allt mer heltäckande erbjudande har vi positionerat oss som en partner som få kan matcha. Min tid som VD har lärt mig att ledarskap inte bara handlar om att se till att saker och ting blir gjorda, utan om att ständigt sträva efter förbättring och innovation – och alltid med människorna i centrum. Med stolthet ser jag fram emot att fortsätta leda Nymans på denna ständigt föränderliga och spännande resa.

Magnus Lindh
VD, Nymans Elektriska AB
April 2024

Foto på Nymans Elektriskas ledningsgrupp.