Vilka är vi

50 års erfarenhet av elinstallationer

Historia

Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag. Företaget är privatägt och har funnits på marknaden sedan 1970 med huvudkontor i Haninge, filialkontor i Nynäshamn samt ett servicekontor i centrala Stockholm. Vi arbetar i en platt organisation där samtliga delägare är aktiva i bolaget och där ledningsgruppen i genomsnitt varit anställda i drygt tjugo år. Det säkerställer en trygghet i vår leverans till våra kunder. Vi arbetar målmedvetet och långsiktigt med ledarskap. Det skapar en positiv arbetsmiljö för vår personal, en miljö som gör att personalen trivs och stannar. Många anställda har arbetat hela sitt yrkessamma liv på företaget.  

Läs mer om Nymans historia

Arbetssätt

Nymans Elektriska är en komplett leverantör inom konstruktion, entreprenad och service & underhåll och erbjuder marknaden kompetens inom kraft, belysning, kommunikation, säkerhet och brand.
Vi arbetar med alla typer av uppdrag och samverkansprojekt, från mindre installationer till entreprenader. Vi har lång erfarenhet av olika entreprenadformer med såväl fastpris som i samverkansprojekt.

Läs mer om Hur Vi arbetar på nymans
Certifierade inom
Referens från kund

Kan definitivt jobba med Nymans igen

Samarbetet med Nymans har fungerat väldigt bra både i projektering och i produktion. Genomgående är att de är strukturerade och lösningsorienterade. Jag kan definitivt tänka mig att jobba med Nymans i kommande projekt.

Jesper Hagberg

Installationssamordnare In3prenör AB

VD har ordet

För tjugosex år sedan gick jag in på Nymans huvudkontor på Träffgatan i Haninge för första gången. Jag skulle då skriva på ett anställningsavtal som lärling. Mycket har hänt i livet och på företaget sedan dess. Jag passerar fortfarande samma entrédörr nästintill dagligen och från januari i år är jag utsedd till företagets VD. Det känns alltid tryggt och stimulerande att komma till jobbet, kul helt enkelt! Stämningen och kulturen på Nymans har tagit år att bygga upp, ett arv som jag vill förvalta väl och utveckla.
Alla medarbetare är Nymans viktigaste tillgång och grunden till att företaget har lyckats. Arbetet med bra ledarskap, goda leverantörsrelationer och fokus på kundernas behov är några av nycklarna till Nymans framgångar. Vi strävar alltid efter att leverera till våra kunder i enlighet med avtal då nöjda och återkommande kunder är något vi prioriterar högt. Min uppfattning av samverkansprojekt, där kunderna får ännu mer nytta av vår mångåriga erfarenhet och kunskap, har övertygat mig om att den modellen är en framgångsfaktor för Nymans.
Nya projekt och uppdrag är förutsättningen för att personalen och företaget ska fortsätta att utvecklas. Min främsta uppgift framöver är att tillsammans med övriga i organisationen bidra till att våra affärsområden har sysselsättning i spännande projekt, stora som små.   

Magnus Lindh
VD Nymans Elektriska AB
Februari 2021

Foto på Nymans Elektriskas ledningsgrupp.