Vad vi gör

Nymans Elektriska erbjuder
ett helhetsansvar för elinstallationer

Entreprenad

Med 50 års erfarenhet kan kunden känna trygghet i att Nymans Elektriska vet hur entreprenader ska drivas. Vi erbjuder våra kunder träffsäkra ekonomiska underlag och kvalitetssäkrade elinstallationer.

Service & underhåll

Med serviceinriktade montörer och projektledare finns vi på Nymans Elektriska tillgängliga för era behov.

Konstruktion

N20 är ett konsultföretag med engagerad och erfaren personal och ledning som erbjuder integrerad installationsprojektering. Företaget grundades 2020 som en strategisk samarbetspart till Nymans Elektriska.

Kraft

Nymans Elektriska utför kraftinstallationer inom kontor, handel, industri och offentlig sektor. Vår långa erfarenhet och bredd på uppdrag ger en trygghet för kund.

Belysning

Med hjälp av vår breda kompetens inom belysning tar vi fram unika och energieffektiva lösningar som hjälper till att skapa goda arbetsförhållanden.

Kommunikation

Inom området kommunikation installerar vi både enkla och integrerade lösningar i ett flertal olika kommunikationssystem.

Säkerhet

Nymans Elektriska är en systemoberoende leverantör av säkerhetsprodukter och tjänster. Tillsammans med våra behöriga ingenjörer tar vi projekten från idé till färdig installation!

Brand

Genom SEAL Scandinavia AB erbjuds ett av Sveriges största utbud av brandlarm. Med er säkerhet i fokus erbjuder SEAL alltid den bästa och mest effektiva lösningen.

Kalkyl

Vår kalkylavdelning har lång erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund att få, en för dig, trygg kalkyl så att du får rätt förutsättningar för budgeten i ditt projekt

Hur vi gör

Nymans Elektriska finns med genom hela processen

Nymans Elektriska är en komplett leverantör inom konstruktion, entreprenad samt service & underhåll. Vi erbjuder marknaden kompetens inom kraft, belysning, kommunikation, säkerhet och brand.
Vi arbetar och samarbetar i alla typer av uppdrag, från mindre installationer till stora entreprenader. Vi är vana och har erfarenhet av att arbeta i olika entreprenadformer, i både samverkan och projekt med fastpris.

Jag vill veta mer
Referens från kund

We bring the right people together to challenge established thinking and drive transformation.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

jona doe

Yrkestitel och företag