Lediga jobb

Kalkylator

Lediga jobb

Kalkylator

Nymans Elektriska söker kalkylator!


Nymans Elektriska är en av Storstockholms ledande elinstallatörer med kompetent och serviceinriktad personal. Företaget har över 50 år i branschen och genomsyras av en professionell, familjär och öppen arbetsplats full av möjligheter för dig som anställd!

Vi söker

Vi behöver nu stärka upp vår kalkylavdelning med ytterligare en kalkylator. Därför söker vi dig som är positiv och ansvarstagande med ett stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna arbeta självständigt, i högt tempo och vara lösningsorienterad. Du kommer även medverka i pågående projekt med övrig organisation, där din sociala kompetens är av värde.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Kalkylering av elinstallationer
  • Materialförfrågningar
  • Anbudsarbete
  • Medverka i upphandlingar
  • Uppföljning i projekt

Att arbeta hos oss

Vi arbetar i en platt organisation, med snabba beslutsvägar och god kommunikation mellan anställda. Hos oss ges möjlighet till ständig utveckling med möjligheter till nya roller, nya kompetenser och ansvar. Vi är stolta över att de flesta av våra anställda väljer att arbeta hos oss länge, de flesta till pension.

Om Nymans Elektriska

Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag. Företaget är privatägt och har funnits på marknaden sedan 1970 med huvudkontor i Haninge, filialkontor i Nynäshamn samt ett servicekontor i centrala Stockholm. Vi arbetar med konstruktion via koncernbolag, entreprenad samt service och underhåll och erbjuder marknaden kompetens inom kraft, belysning, kommunikation, säkerhet och brand.

Din bakgrund

Krav:
För rollen som kalkylator är det ett krav att ha en bakgrund inom elinstallationer. God materialkännedom och erfarenhet av ritningshantering är också viktigt. Vidare ser vi vikten av god datorvana.

Övrigt:
Tidigare erfarenhet av kalkylering inom el är ett krav. Du skall vara van att arbeta i kalkylprogram som exempelvis Wikells eller Maxikod. Affärskunskap är av värde då du i denna roll medverkar i förfrågningar och upphandlingar.

Läs mer om oss på www.nymansel.se

Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare
Anställningsform:
Tillsvidare
Startdatum:
Omgående
Ort:
Haninge
Arbetstider:
Måndag-Fredag kl. 07-16
Lön:
Månadslön

Sök jobbet

Sista ansökningsdag:
Ansökan och frågor kring anställningen skickas till:
Helena Cedermark
helena.cedermark@nymansel.se08-745 70 00

Om Nymans Elektriska

Nymans Elektriska vill vara en arbetsgivare som engagerar sig i unga individers utveckling och introduktion till yrkeslivet.  

En stor del av vår personal har arbetat på Nymans Elektriska under hela sitt yrkesverksamma liv. Många har börjat hos oss som lärlingar efter praktikperioden. Vi ser det som ett tecken på hög trivsel, gott ledarskap och att man getts möjlighet att utvecklas. Vi investerar i nästa generation – vår framtid – för att företaget ska fortsätta att utvecklas. Varje år tar vi in lärlingar för att dela med oss av den kunskap och erfarenhet som företaget samlat på sig under 50 år i branschen. Vi vill säkra kompetens och föryngring av företaget för att vara fortsatt konkurrenskraftiga.
I utbildningsprogrammet ”Nymans Academy” får alla lärlingar en egen mentor och en individuell utvecklingsplan. Mentorn finns med som stöd under hela lärlingstiden och för att utvecklingsplanen ska fullföljas. Som lärling på Nymans Elektriska ges du möjlighet att delta i olika typer av projekt och arbetsmoment så att din kompetens blir så bred som möjligt.

Lediga jobb

Vill du bli en del av Nymans Elektriska? I listan finns de tjänster vi har behov av att tillsätta just nu.