Lediga jobb

Serviceelektriker

Lediga jobb

Serviceelektriker

Är du vår nästa serviceelektriker?

Nymans Elektriska är en av Storstockholms ledande elinstallatörer med kompetent och serviceinriktad personal. Företaget har över 50 år i branschen och genomsyras av en professionell, familjär och öppen arbetsplats full av möjligheter för dig som anställd!

Söker du efter en arbetsplats som lägger stort fokus på återkommande kunder och nöjda medarbetare? Har du gedigen erfarenhet som serviceelektriker? Trivs du i en roll med stort eget ansvar och en direkt kontakt med kund? Om svaret är ja, tror vi att detta jobb kan passa dig!

Vi söker just nu efter erfarna och självgående serviceelektriker till vår serviceavdelning på Nymans Elektriska. Arbetet består av serviceuppdrag, mindre ombyggnationer, systematiskt underhåll av fastigheter samt att ansvara för service- och garantiärenden för våra utförda entreprenader.

Läs mer om företaget på: www.nymansel.com

Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare
Anställningsform:
Tillsvidare
Startdatum:
Omgående
Ort:
Stockholm
Arbetstider:
Måndag-Fredag kl.07-16
Lön:
Månadslön

Sök jobbet

Sista ansökningsdag:
Ansökan och frågor kring anställningen skickas till:
Conny Karlsson
conny.karlsson@nymansel.se08-745 70 00

Om Nymans Elektriska

Nymans Elektriska vill vara en arbetsgivare som engagerar sig i unga individers utveckling och introduktion till yrkeslivet.  

En stor del av vår personal har arbetat på Nymans Elektriska under hela sitt yrkesverksamma liv. Många har börjat hos oss som lärlingar efter praktikperioden. Vi ser det som ett tecken på hög trivsel, gott ledarskap och att man getts möjlighet att utvecklas. Vi investerar i nästa generation – vår framtid – för att företaget ska fortsätta att utvecklas. Varje år tar vi in lärlingar för att dela med oss av den kunskap och erfarenhet som företaget samlat på sig under 50 år i branschen. Vi vill säkra kompetens och föryngring av företaget för att vara fortsatt konkurrenskraftiga.
I utbildningsprogrammet ”Nymans Academy” får alla lärlingar en egen mentor och en individuell utvecklingsplan. Mentorn finns med som stöd under hela lärlingstiden och för att utvecklingsplanen ska fullföljas. Som lärling på Nymans Elektriska ges du möjlighet att delta i olika typer av projekt och arbetsmoment så att din kompetens blir så bred som möjligt.

Lediga jobb

Vill du bli en del av Nymans Elektriska? I listan finns de tjänster vi har behov av att tillsätta just nu.