Lediga jobb

Erfaren projektledare inom entreprenad

Lediga jobb

Erfaren projektledare inom entreprenad

Nymans Elektriska söker erfaren projektledare inom entreprenad med ett stort fokus på kund och medarbetare!


Nymans Elektriska är i fortsatt tillväxt och utveckling och söker nu ytterligare en projektledare till affärsområde entreprenad. Som projektledare på Nymans har du helhetsansvar för projektets genomförande från ax till limpa. Ansvarsområdet innefattar sälj, kalkylering, uppföljning, resultatansvar samt utförande av projekt. Våra entreprenadprojekt består till merparten av kommersiella fastigheter (kontor och handel) samt samhällsbyggnader (skolor, förskolor, sjukhus, badhus och idrottsanläggningar).

Vi värdesätter att du engagerar dig för våra kunder och vår personal i syfte att främja återkommande och nöjd kund samt bygga starka band med kollegor. Som ledare på Nymans sätter du laget före jaget. Detta visar sig bland annat genom att personal från olika yrkesgrupper får vara med och påverka företagets utveckling framåt. Genom väl genomförda projektutvärderingar och forum så som styrgrupp utvecklar vi företaget och dess medarbetare framåt.

I rollen ingår det att:

 • Ha arbetat minst 10 år som projektledare inom elinstallationer i Stockholmsregionen
 • Skapa god kommunikation med kunder, entreprenörer, leverantörer och medarbetare
 • Bidra med tekniska lösningar av projektets genomförande
 • Ha hög förståelse för vad som krävs för att projekt ska nå ekonomiska mål, arbetsmiljömål och kvalitetsmål
 • Besitta gedigen kunskap inom tekniska specifikationer och ritningar
 • Säkerställa att montörer och tekniker följer givna montageanvisningar och föreskrifter. Säkerställer även att de skyddsanordningar, skyddsutrustningar, verktyg etc. som företaget tillhandahåller används.
 • Behandla avvikelser, ändringar och tillägg i projektet
 • Ha eget personalansvar som innefattar bl.a ansvar för medarbetarsamtal, personlig utveckling och att löpande finnas tillgänglig för sin personal
 • Planera, leda och samordna projektet
 • Upprätta och vidmakthålla nödvändiga dokument, rutiner och planer för projektet
 • Få hjälp och stöttning av företagets olika stödfunktioner som besitter gedigen kompetens inom bland annat ekonomi, teknik, HR, KMA och kalkyl


Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag med över 50 års erfarenhet av elinstallationsbranschen. Som en komplett leverantör inom konstruktion, entreprenad samt service & underhåll erbjuds marknaden kompetens inom kraft, belysning, kommunikation, säkerhet och brand. Vår personalstyrka på ca. 190 medarbetare är vår största tillgång. Trivseln syns inte minst genom att folk väljer att stanna länge, idag har vi en snittlängd som anställd på 11år.För frågor om och ansökan till tjänsten kontakta Magnus Lindh, magnus.lindh@nymansel.se

 • CV
 • Personligt brev
 • Namn på minst 5 referensprojekt du arbetat med senaste 7 åren
 • Kontaktuppgifter till 3 referenser - en tidigare chef, en kund och en leverantör

 

Dina uppgifter sparas i enlighet med GDPR.

Kontroll från belastningsregistret kan komma att göras under processen.

Rekryteringsprocessen sker löpande. Skicka din ansökan redan idag.

Omfattning:
Heltid
Varaktighet:
Tillsvidare
Anställningsform:
Tillsvidare
Startdatum:
Omgående eller efter överrenskommelse
Ort:
Utgår från pågående projekt i Storstockholmsregionen och huvudkontor i Haninge.
Arbetstider:
Måndag-fredag 7-16
Lön:
Månadslön

Sök jobbet

Sista ansökningsdag:
Ansökan och frågor kring anställningen skickas till:
Magnus Lindh
magnus.lindh@nymansel.se08-745 70 00

Om Nymans Elektriska

Nymans Elektriska vill vara en arbetsgivare som engagerar sig i unga individers utveckling och introduktion till yrkeslivet.  

En stor del av vår personal har arbetat på Nymans Elektriska under hela sitt yrkesverksamma liv. Många har börjat hos oss som lärlingar efter praktikperioden. Vi ser det som ett tecken på hög trivsel, gott ledarskap och att man getts möjlighet att utvecklas. Vi investerar i nästa generation – vår framtid – för att företaget ska fortsätta att utvecklas. Varje år tar vi in lärlingar för att dela med oss av den kunskap och erfarenhet som företaget samlat på sig under 50 år i branschen. Vi vill säkra kompetens och föryngring av företaget för att vara fortsatt konkurrenskraftiga.
I utbildningsprogrammet ”Nymans Academy” får alla lärlingar en egen mentor och en individuell utvecklingsplan. Mentorn finns med som stöd under hela lärlingstiden och för att utvecklingsplanen ska fullföljas. Som lärling på Nymans Elektriska ges du möjlighet att delta i olika typer av projekt och arbetsmoment så att din kompetens blir så bred som möjligt.

Lediga jobb

Vill du bli en del av Nymans Elektriska? I listan finns de tjänster vi har behov av att tillsätta just nu.